Home

Driven by Petrolheads, for everyone to discover.

Over Petrolhead Cars

Wij zijn een gepassioneerd autobedrijf met een rijke geschiedenis. We zijn gespecialiseerd in verkoop van jonge tweedehandswagens, het organiseren van automotive events en met het creëren van een trouwe petrolhead community.

Vlotte leveringen
Premium kwaliteit
Naverkoop service
Experten in het veld
Garantie
OVER ONS

Welkom bij Petrolhead Cars

Petrolhead Cars is een bedrijf dat gedreven is door de enorme passie van de zaakvoerders, Patrick en Nick. Deze passie wordt omgevormd om een onvergetelijke customer experience te creëren voor elke klant opnieuw. Door heel klantgericht te werk te gaan wil Petrolhead Cars elke klant het gevoel geven dat hij of zij deel uitmaakt van een community, de Petrolhead community. Dankzij deze community legt Petrolhead Cars de focus op klantloyaliteit en lange termijn-klantrelaties. Daarom ziet Petrolhead Cars ook deze passie, klantgerichtheid en de community-feeling als hun kernwaardes.

“Driven by Petrolheads, for everyone to discover.”
Dit is onze slogan, een krachtige zin die uitstraalt waarvoor Petrolhead Cars staat.

SALES & ADMINISTRATION

Patrick Luytens

Patrick Luytens heeft al een hele carrière achter de rug als zaakvoerder van een dealerconcessie dat al sedert sinds de jaren 50. Dankzij een carrièreswitch in 2018 ging Patrick op zoek naar een nieuwe uitdaging. Patrick zijn ervaring en enorme kennis over zaken zorgt ervoor dat Petrolhead Cars een stabiele onderneming blijft. Samen met zijn gedreven zoon begint hij nu aan een nieuw avontuur, klaar om Petrolhead Cars als een merk op de kaart te zetten.

PATRICK BELLEN
Patrick Luytens verantwoordelijke sales en administratie
MARKETING & EVENTS

Nick Luytens

Nick Luytens heeft al sinds kindsaf de passie voor ondernemen en vooral voor auto’s overgekregen van zijn ouders. Deze passie heeft hij kunnen door ontwikkelen dankzij zijn auto gerelateerde studies als Automotive Business Expert. Nick is het ideale voorbeeld van een ware Petrolhead. Ook in zijn vrije tijd eist die passie voor auto’s al zijn tijd op. Zijn grootste mentor is zijn vader, Patrick. Samen zijn ze een topteam. Daarom runt Nick vol trots en passie de zaken samen met zijn vader.

NICK BELLEN (na 18u)
Nick Luytens verantwoordelijke marketing en events
ONZE SERVICES

Een leuk aanbod van jonge tweedehandswagens

Als hoofdactiviteit doet Petrolhead Cars aan de verkoop van jonge tweedehandsvoertuigen. Wij zijn gespecialiseerd in vooral Duitse premium merken zoals BMW, maar ons aanbod blijft steeds gevarieerd. Zo bieden wij voor ieder wat wils aan. Bij Petrolhead Cars is een hoge klanttevredenheid een prioriteit. Daarom mag u van elk voertuig in ons aanbod een uiterst hoge kwaliteit en een geverifieerde geschiedenis verwachten. Op elk voertuig geldt ook steeds een waarborg van 12 maanden.

We help you find your dream car

Petrolhead Cars doet veel meer dan enkel jonge tweedehandswagens verkopen. Bent u op zoek naar uw droomwagen? Wij kunnen u daarbij helpen! Wagens importeren op aanvraag is geen probleem voor ons. Wij zorgen voor een correcte onderhandeling met de verkopende partij en voeren een expertise uit op de wagen, zo weet u wat u koopt. Wij zorgen voor het volledige douanerings- en importproces zodat u zonder zorgen uw droomwagen kan inschrijven. Voor een offerte gelieve ons te contacteren en wij doen het nodige voor u.

Be a part of our community

Heeft u een passie voor auto’s? Noemt u uzelf een Petrolhead? Of ben je gewoon op zoek naar een gezellige community waar iedereen elkaar respecteert?
Dan zijn onze evenementen misschien iets voor jou!
Petrolhead Cars organiseert automotive events voor iedereen. Deze events zullen bestaan uit onze Petrolhead Nights, op deze avonden zal ons Petrolhead Café worden geopend voor het publiek.

Road Trips

Naast de Petrolhead Nights organiseert Petrolhead Cars ook Road Trips. Dit zijn rally’s die met behulp van een roadbook gereden zullen worden. Met deze Road Trips wordt elke deelnemer optimaal verwend door prachtige landschappen en wegen met leuke tussenstops. De road trips zullen variëren maar er wordt telkens afgesloten met een gezellige afsluiter.

Cars & Coffee's

Bent u benieuwd om de lokale Petrolhead Community te ontdekken? Bent u in het bezit van een leuke wagen en zijn de Road Trips niets voor u? Goed nieuws! Petrolhead Cars organiseert ook regelmatig gezellige bijeenkomsten, ook wel Cars & Coffee’s genoemd. Tijdens deze evenementen zal u kunnen netwerken met like minded mensen en een gezellige tijd kunnen beleven.

Let's get social!

Driven by Petrolheads, for everyone to discover.

Find us on Google