Home

Driven by Petrolheads, for everyone to discover.

The Cave

Wij zijn een gepassioneerd autobedrijf met een rijke geschiedenis. We zijn gespecialiseerd in verkoop van jonge tweedehandswagens, het organiseren van automotive events en met het creëren van een trouwe petrolhead community.

Sfeer
Gezelligheid
Beleving
Passie
Hotspot
PETROLHEAD CARS

Petrolhead Cars, een echte Man Cave

Zoals de naam het al zegt is Petrolhead Cars echt “the place to be” voor elke Petrolhead of autofanaat. Omdat Petrolhead Cars zich wil onderscheiden van een klassieke autohandelaar, ligt daarom bij ons de focus vooral op de beleving rond de auto. Dankzij de gezellige inrichting is het pand van Petrolhead Cars een echte “Man” Cave, waar uiteraard ook de dames welkom zijn.

THE CAVE

Petrolhead Café

In de “Cave” bevindt zich ook ons Petrolhead Café. Hier kan je terecht om een gezellige babbel te doen en om iets te drinken met like-minded mensen. Het Petrolhead Café zal één tot twee keer per maand georganiseerd worden op een vaste dag. Een drankje en versnaperingen kunnen aangekocht worden aan democratische prijzen!

THE CAVE

Wanneer kan je in het Petrolhead Café terecht?

De openingsdagen van het Petrolhead Café zullen tijdig georganiseerd en medegedeeld worden via onze verschillende sociale media-kanalen. Hou deze dus zeker in het oog!

Om de Petrolhead Community te versterken organiseert Petrolhead Cars ook Automotive Events. Onze events bestaan vooral uit Cars & Coffee’s, Road Trips en gezellige Petrolhead Nights! Tijdens deze events zal u gezellig kunnen vertoeven. Plezier en gezelligheid gegarandeerd!

GALLERY

Sfeerfoto's

Let's get social!

Driven by Petrolheads, for everyone to discover.

Find us on Google